Massages

 

Healingmassage: Dit is een algehele lichaamsmassage waarbij de therapeut zich afstemt op de kosmische energieën, waarbij dan de doorstroming weer volledig op gang komt en de kleinere "blokkades" worden weggemasseerd.

 

Polariteitsmassage: Polariteit bestaat uit het gebruik maken van de levenskrachtige stroom waarover iedereen van nature in zijn handen beschikt. Door gebruik te maken van deze stroom kan de therapeut bij iemand anders energie vrijmaken en in evenwicht brengen. Wanneer deze energie ongehinderd kan stromen voelt men vrede, liefde, vreugde en gezondheid.

 

Drukpuntmassage: Deze massage richt zich meer op de "knopen" die zich in ons lichaam bevinden. Dit op een zachtere en masserende manier, anders dan bij de drukpunthealing waarbij stevig op deze 'knopen' wordt gewerkt. Dit kan wederom een algehele massage zijn maar ook bv gericht op nek, schouders, rug.

 

Ontspanningsmassage: Deze algehele massage is gericht op de ontspanning van lichaam en geest, in een ontspannen sfeer en zonder "hard" werken op bepaalde gebieden. Ook noem ik dit wel een anti sttress massage. Lekker één tot anderhalf uur voor jezelf aandacht hebben, zonder buitenwereld.