Magnified Healing

 

Deze healingwijze werd in 1983 voor het eerst op aarde geïntroduceerd. Voorheen werd deze healingwijze alleen in de hogere dimensies gebruikt door Opgevaren Meesters om zichzelf, de Meesters op Aarde en de mensheid bij te staan met speciale goddelijke dispensatie.

 

In 1992 werd door directe tussenkomst en inspiratie van Dame Kwan-Yin, Magnified Healing van DE ALLERHOOGSTE SPIRIT VAN HET UNIVERSUM in zijn uitgebreide vorm voortgebracht ten behoeve van de spirituele vooruitgang van de mensheid en de Aarde.

 

Magnified Healing brengt een constante stroom van energie tot stand van je hart naar de bron DE ALLERHOOGSTE SPIRIT VAN HET UNIVERSUM, door alle spirituele centra heen naar de diamant in het centrum van de Aarde. De verbinding is spiraalsgewijs en brengt een diepe staat van genade die pulseert vanuit de bron. Zij legt de eigenlijke fundering voor het proces.

 

Magnified Healing is de naam die door Kwan-Yin voor deze werkwijze werd gekozen. Zij is de woordvoerdster voor deze Hiërarchie om deze energie in deze tijd naar de mens toe te brengen. Kwan-Yin legt er de nadruk op dat deze energie niet van haar is maar dat dit een gift van de Spirit is. Magnified Healing van DE ALLERHOOGSTE SPIRIT VAN HET UNIVERSUM is wat wij doen. Houd deze healing in de hoogste heilige staat.

 

Omdat Magnified Healing de energieën voortbrengt vanuit de hoogste bron, is het raadzaam dat de student of ontvanger in deze materie vooraf weet heeft van de Hiërarchie, de Drievoudige Vlam, de chackra's en karma.

 

Kwan-Yin is een opgevaren wezen uit China en staat bekend als de godin van Genade, Zij geleid de Vlam van Genade en Mededogen. Haar bloem en elektronisch patroon zijn de vijfbladige lotus. De lotus was de eerste bloem die op aarde werd geschapen en is het goddelijke patroon van de IK BEN aanwezigheid. We zijn Kwan-Yin erg erkentelijk.